Specijalni predpremaz DX 92019-10-17T08:48:51+00:00

Project Description

Specijalni predpremaz DX 9

  • univerzalno primjenjiv
  • brzo suši
  • male potrošnje
  • gotovo na svim podlogama

Jedno-komponentni temeljni predpremaz na bazi specijalne disperzije, pojačava adheziju i spreman za upotrebu. Nakon pridržavanja vremena sušenja tvori lagano ljepljivu površinu, odmah spremnu za upotrebu. Za pripremu upijajućih i ne upijajućih podloga u unutrašnjem i zaštićenom vanjskom prostoru.

Prikladan kao dubinski predpremaz za upijajuće, mineralne podloge poput cementnog, anhidritnog i magnezitnog estriha (također kod podnog grijanja). Prije polaganja parketa s svim Murexin MSP ili PUR ljepilima bez migracijskih komponenti. Kao vezivni most za kasnije polaganje pločica, te izravnavanja sa svim Murexin masama za niveliranje na pločicama, teracu, čvrstim i vodootpornim ostacima ljepila, epoksidnim premazima, parnim branama na bazi epoksidne smole i MSP-a (bez migracijskih komponenti), drvenim podlogama, metalu, kao i na dobro brušenom ili sačmarenom lijevanom asfaltu.

Nije pogodno za PUR – predpremaze i neizbrušene kao i s Conti-Finish tretirane OSB – ploče.

Potrošnja: 50 – 70 g/m² ovisno o apsorpciji podloge.

 10 kg  RUČKA  9002689165415  1 6541
Tehnički list
Sigurnosno-tehnički list

Da bi vam olakšali upotrebu naše web stranice, učinili je što ugodnijom, koristimo »kolačiće«. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolaćićama pročitajte ovdje. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića.