Murexin GMBH gradi Centar za tehničku podršku

Svečanom ceremonijom 28. ožujka 2019. službeno su započeli građevinski radovi na novom centru za tehničku podršku u Bečkom Novom Mjestu. Radi se o investiciji od oko 1,5 milijuna €, a završetak radova planiran je do kraja godine.

Na ukupnoj površini od oko 500 m2 biti će dostupne prostorije za praktičnu i teorijsku obuku, kao i za procese istraživanja i razvoja. „Novim centrom za tehničku podršku želimo još intenzivnije podići uslugu za naše kupce i na praktičnim treninzima  educirati partnere u obradi naših proizvoda. Naši partneri cijene postojeće tehničke radionice i edukacije, no s novim prostorom podići ćemo podršku na viši nivo, te istovremeno dobiti više prostora za istraživanje i razvoj naših proizvoda“, kaže Bernhard Mucherl (generalni direktor, Murexin GmbH). Istovremeno centar će se koristit i za interne edukacije  zaposlenika iz sjedišta i međunarodnih podružnica.

 Projekt centra rad je Projektnog ureda Schebenreif ZT GmbH iz Bečkog Novom Mjesta.

Na slici s lijeva: Michael Maier (Area Menager), Gernot Wagner (Voditelj produkt managmenta, tehnike primjene i marketinga), Peter Reischer (Direktor prodaje), Karl Scheibenreif (Generalni direktor Architekt Scheibenreif ZT GmbH), Bernhard Mucherl (Generalni direktor), Raimund Wachlhofer (Tehnički direktor)

By |2019-10-21T11:13:40+00:0016 oktobra, 2019|Blog|

Da bi vam olakšali upotrebu naše web stranice, učinili je što ugodnijom, koristimo »kolačiće«. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolaćićama pročitajte ovdje. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića.