HYBRID LJEPILO HX12020-12-16T11:29:02+00:00

Kombinira glatkoću ugradnje s visokom stabilnošću – bez klizanja i utonuća!

  • izuzetne stabilnosti
  • bez klizanja i utonuća
  • vrlo fleksibilno
  • izuzetno glatke obrade
  • za velike formate i teške ploče
  • ambalaža laka za nošenje

Nema više potrebe za izbjegavanjem pločica i ploča velikih formata, jer novo Hybridno ljepilo HX 1 kombinira izuzetno glatku obradu s maksimalnom stabilnošću.

Za podopolagača to znači iznimnu praktičnost obrade i sigurno polaganje – bez klizanja ili utonuća velikih ili teških materijala na zidovima i podovima. HX 1 se lako razvlači nazubljenom gladilicom, ostaje izuzetno stabilan i osigurava izvrsno močenje materijala za polaganje.

Čak i ako se nanese do debljine sloja od 20 mm, ne dolazi do utonuća pločice.

Lakoća obrade popraćena je pogodnostima kod nošenja i skladištenja proizvoda – sa relativno laganih 17 kilograma, HX 1 doprinosi zdravlju kralježnice podopolagača. Moderne vreće izrađene su od posebne smjese materijala koji odbija vlagu, što osigurava lako čuvanje čak i u lošim vremenskim uvjetima. 

Svojstva proizvoda
Fleksibilno, praškasto, hidraulično otvrdnjavajuće cementno ljepilo, otporno na vodu i mraz. Za lijepljenje svih vrsta pločica i neprozirnog prirodnog kamena neosjetljivog na vlagu, kao i za izravnavanje zidova i podova u unutarnjem i vanjskom području. Može se koristiti na svim uobičajenim građevinskim podlogama debljine sloja od 2 do 20 mm.

Tehnički podaci
Debljina sloja: max. 20 mm
Vrijeme uporabe: cca. 3 sata
Otvoreno vrijeme: cca. 30 Min.
Mogućnost fugiranja / prohodno: nakon cca. 10 sati
Potpuno otporan: nakon cca. 24 sat.
Oblik isporuke: 17 Kg Eh / 1 paleta = 72 Kom

K proizvodu

Da bi vam olakšali upotrebu naše web stranice, učinili je što ugodnijom, koristimo »kolačiće«. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolaćićama pročitajte ovdje. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića.