Ljepilo za podne obloge Quattro Floor D 4442021-05-06T17:22:30+00:00

Univerzalno ljepilo za sve elastične obloge!

  • brze mogućnosti oblaganja
  • visoke početne i krajnje čvrstoće
  • univerzalne primjene
  • smanjuje troškove skladištenja zbog svestrane upotrebe
  • nema rizika od zabune
  • održiv
  • visoka isplativost

Izraz multifunkcionalnost vrijedi za ovo ljepilo: razvijen kao univerzalni proizvod, pouzdano i izuzetno čvrsto lijepi sve uobičajene elastične i tekstilne podne obloge. Zahvaljujući svojoj svestranosti, D 444 je uvijek pravi izbor, a istovremeno smanjuje troškove skladištenja. Tvrtke za podopolaganje bit će sretne zbog ovoga: od sada otvoreni proizvodi iz različitih područja primjene više ne moraju zauzimati mjesta za skladištenje, jer ih svestrano ljepilo sve zamjenjuje i vraća se u akciju sljedećom primjenom.

Sa svojim nenadmašnim prednostima kvalificira se u liniju proizvoda Murexin BEST4YOU.

Opis proizvoda
Ljepilo za podne obloge Quattro Floor D 444 je vrlo niskih emisija, visokokvalitetno, izuzetno čvrsto multifunkcionalno ljepilo za elastične i tekstilne podne obloge, za homogene i heterogene PVC obloge u trakama, PVC-dizajn obloge u pločama i dužicama (kao npr. LVT), obloge od linoleuma, gumene obloge do 4 mm, tekstilne obloge sa svim uobičajenim stražnjim dijelovima i lagane obloge od iglanog filca. Pogodno je za sustave podnog grijanja i kotačiće od namještaja. Minimalizira skupljanje i zaostale otiske na podnoj oblozi, tvrdog rebra ljepila, i visoke je otpornosti na toplinu te brzog kapaciteta lijepljenja.

Tehnički podaci
Vrijeme odzračivanja: max. 20 min
Kemijska osnova: polimerna disperzija, voda, kalcij karbonat, aditivi
Gustoća: 1,25 kg/l
Vrijeme polaganja: 0 – 20 min
Krajnja čvrstoća: 72 sata
Potrošnja: cca. 280 – 370 g/m² ovisno o ozubljenu i tipu obloge
Temperatura obrade: +16°C do +22°C

K proizvodu

Da bi vam olakšali upotrebu naše web stranice, učinili je što ugodnijom, koristimo »kolačiće«. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolaćićama pročitajte ovdje. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića.