SILAN PARNA BRANA MS-X32020-12-16T11:29:36+00:00

Temeljni premaz i parna brana u jednom proizvodu!

  • brzo sušenje
  • fiziološki bezopasna
  • blokira zaostalu vlagu
  • za površinsko učvršćivanje estriha male čvrstoće
  • za upijajuće i ne upijajuće površine
  • bez migrirajućih komponenti
  • može se nanositi vajkom

S 1-komponentnom Silan-parnom branom MS-X 3, Murexin na tržište donosi predpremaz na bazi silana, koji se nanosi valjkom, djeluje kao temeljni premaz i parna brana, čime se štedi dragocjeno vrijeme, a vodi računa i o zaštiti zdravlja. Trenutno se parne brane uglavnom izrađuju s proizvodima na bazi epoksidne smole ili poliuretana. S ovim ekološkim predpremazom, Murexin dokazuje da se napredak u gradnji i ekološka prihvatljivost ne moraju međusobno isključivati.

Inovativna receptura zasniva se na modernoj MSP tehnologiji: bez otapala, bez migracijskih komponenti i vrlo niskih emisija u skladu s EC 1PLUS.

Svojstva proizvoda
Silan-parna brana MS-X 3 prikladna je kao predpremaz za normalne do jako upijajuće podloge, kao i one koje ne upijaju, poput keramike i lijevanog asfalta. Također se može koristiti na problematičnim podlogama i ojačava njihovu površinu, poput estriha male čvrstoće. Primijenjeno u dva sloja specijalnim valjkom, blokira kapilarno uzdizanje zaostale vlage do 6 % na betonskim podlogama. Specijalna priroda valjka omogućuje to u jednom radnom koraku – bez među sušenja. Kod cementnog estriha bez podnog grijanja do max. 4,5 % CM. Kod cementnog estriha s podnim grijanjem (nakon standardiziranog postupka zagrijavanja) do max. 3 % VM. Kod betonskih podloga do max. 6 % CM.

Tehnički podaci
Potrošnja: kao temeljni premaz cca. 100 – 150 g/m2 po sloju; kao parna brana cca. 250 – 300 g/m2 po sloju (dvaput križno) – jednoslojno s TKB nazubljenjem A2 u zatvorenom sloju
Vrijeme sušenja: cca. 3 – 4 sata
Certificirano: GEV-Emicode©, EC1PLUS
Naši podaci su prosječne vrijednosti utvrđene u laboratorijskim uvjetima. Zbog upotrebe prirodnih sirovina, navedene vrijednosti pojedinačne isporuke mogu se malo razlikovati bez utjecaja na prikladnost proizvoda. 

Vaša dodatna pogodnost
Temeljni premaz može se nanijeti u zatvorenom sloju specijalnim valjkom ili lopaticom TKB A2.

K proizvodu

Da bi vam olakšali upotrebu naše web stranice, učinili je što ugodnijom, koristimo »kolačiće«. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolaćićama pročitajte ovdje. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića.