SPECIJALNA HIDROIZOLACIJA WD-1K2020-12-16T11:32:08+00:00

Tekuća, bez bitumenska krovna i strukturna hidroizolacija

  • tekuće krovna i strukturna hidroizolacija
  • ekološki prihvatljiva
  • bez bitumena, niskih emisija, bez otapala
  • trajno elastična, premošćuje pukotine
  • moguće obojati i ožbukati
  • za unutarnje i vanjske hidroizolacijske radove
  • vertikalno i horizontalno primjenjiva
  • spremna za upotrebu
  • može se koristiti i na mat vlažnim površinama do max. +5°C

Inovativna krovna i strukturna hidroizolacija može se koristiti na razne načine, kako u zatvorenom tako i na otvorenom: na mineralnim podlogama, upijajućim, blago vlažnim podlogama i na ne upijajućim podlogama. Pogodna je kao tekuća hidroizolacija za različite vertikalne i vodoravne zidne i podne površine ravnih i kosih krovova, bazena, balkona, pergola, lođa, cisterni, fontana, kupaonica, velikih kuhinja, tehničkih prostorija, jama crpnih pumpi, kanala za isparavanje ili okna dizala, pa čak i za brtvljenje propusta kod ispitivanja zrako-propusnosti nisko-energetskih i pasivnih kuća (“BlowerDoor” test) u području nezabrtvljenih spojnih točaka. Obrađivač ugodno radi, štedi vrijeme i trud, jer je WD-1K spremna za upotrebu i jednostavna za nanošenje kistom, četkom, valjkom ili s airlles raspršivačem.  Vrijeme obrade je približno 30 – 40 minuta, ovisno o temperaturi i vlažnosti. Može se obrađivati od +5°C do max. +35°.

WD 1K se može tiksotropirati posebno razvijenim sredstvom za podešavanje, a može se koristiti i kao akcelerator za brtvenu smolu.

Svojstva proizvoda
Visokovrijedna, fleksibilna, 1-komponentna, spremna za upotrebu, bez vode, otapala, silikona i bez izocijanata, niskih emisija (EC 1PLUS), trajno-elastična i otporna na vremenske uvjete, certificirana hidroizolacija za krovove i građevine, za sve hidroizolacijske radove u unutarnjem i vanjskom prostoru.

Obrada
Detaljan opis obrade potražite u odgovarajućem tehničkom listu. Murexin GmbH hitno preporučuje završavanje Murexin tečaja za osposobljavanje prije prve uporabe WD 1K i pripadajućih sistemskih proizvoda. Molimo kontaktirajte svog prodajnog predstavnika tvrtke Murexin.

Tehnički podaci
Gustoća: 1,34 g/cm3
Boja: svijetlosiva, tamno siva, bijela na upit
Temperatura obrade: +5 °C do +35 °C
Potrošnja: cca. 2,7 kg/m², odnosno u skladu sa standardnim specifikacijama
Otporno na kišu: cca. 30 minuta (20 °C/50% RV nakon primjene
Shore A tvrdoća: 45 (28 d)
Otvoreno vrijeme: cca. 30 – 40 minuta (20 °C/50% RV)
Debljina sloja: ovisno o zahtjevima potrebno između 1,8 i 2,4 mm
Vrijeme stvrdnjavanja: cca. 5 – 48 h
Obradivo nakon: vertikalne površine nakon cca. 2 h, horizontalne površine nakon cca. 5 h
Otpor difuziji vodene pare: μ-vrijednost cca. 660
Kemijska postojanost: vidi tehnički list

K proizvodu

Da bi vam olakšali upotrebu naše web stranice, učinili je što ugodnijom, koristimo »kolačiće«. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolaćićama pročitajte ovdje. Klikom na gumb ‘U redu’ pristajete na korištenje kolačića.